Százhalombatta törődik a lakosaival, habár a Fidesz ebben nem segít

Százhalombatta törődik a lakosaival, habár a Fidesz ebben nem segít

Bóna Zoltán fideszes képviselő csak szavakban aggódik a battaiakért, de szerencsére az önkormányzat tettekkel segíti a helyi embereket.

Városunkban 2007 óta működik a betegszállítás, amit minden városlakó díjmentesen vehet igénybe - olvasható a Battanet oldalán. Azt írják:

Százhalombatta Város Önkormányzata – önként vállalt feladatként – továbbra is biztosítja a városlakók számára az ingyenes betegszállítást, aminek pénzügyi fedezetét a 2020. évi költségvetésben biztosította.

A városi önkormányzat lecserélte a több mint 10 évig erre a célra használt járművet, és beszerzett egy jól felszerelt Opel Vivaro gépjárművet.

 

Szintén a Battanet írta meg, hogy

December 15-ig lehet igényelni az ingyenes tűzifát. A szociális ügyekért felelős bizottság idén novemberi és jövő februári ülésén dönt a beérkezett kérelmekről. Érdemes minél előbb beadni a pályázatokat, hiszen ha a rendelkezésre álló mennyiség elfogy, a maradék kérelmeket automatikusan elutasítják.

Az önkormányzatok mindent megtesznek, erejükön felül is. A térség parlamenti képviselője, a fideszes Bóna Zoltán pedig 2021-ben havi 2,153 millió forintot keres, de nem sokat segít a térségben élő embereknek. Nemrégiben elment a felújított piac átadására, ahol azt mondta, hogy reményei szerint Százhalombatta a nehézségek ellenére fent tudja tartani a magas szintű intézményi infrastruktúrát és a rendezett városi környezetet. Persze eközben minden fideszes megszorítást megszavazott.

Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock.

Ajánlott cikkünk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.

  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.