Bóna Zoltán pofátlan cinizmusa: reménykedik, hogy Százhalombatta kitart

Bóna Zoltán pofátlan cinizmusa: reménykedik, hogy Százhalombatta kitart

Bóna Zoltán jövőre havi 2,153 millió forintot keres majd, de reméli, hogy az önkormányzatot nem viselik meg a nehézségek.

A fideszesek pofátlanságának nincsen határa.

Bóna Zoltán fideszes csicska, aki Százhalombattát és Szigetszentmiklóst is képviseli az országgyűlésben, elment a felújított piac átadására, ahol mindenkit megdicsért, főként saját magát és a kormányt, amiért 70 milliós támogatást kapott az önkormányzat.

A pofátlan fideszes képes volt benyögni, hogy reményei szerint a nehézségek ellenére is fent tudja tartani a magas szintű intézményi infrastruktúrát és a rendezett városi környezetet. Hah?!

Nehézségek = fideszes megszorítócsomag

Bóna Zoltán jövőre havi 2,153 millió forintot keres majd, miután a fideszesek megszavazták maguknak a fizetésemelést. Ezt tudva igazán érthetetlen, hogy miként képes ilyen pofátlanságokat mondani, hiszen a fideszes megszorítások okozzák a nehézséget az önkormányzatoknak.

Ha csak Százhalombattát nézzük:

az 1,1 milliárd szolidaritási adón túl 80 millió forint gépjárműadót fizet be az államkasszába, a járvány elleni védekezés pedig 50 millió forintba fájt.

Mindez a polgármesteri tájékoztatóban foglaltak szerint: "soha nem látott bevételcsökkenést jelent a városnak, amely miatt sok önkormányzati szolgáltatás csökkenni fog."

Az Orbán-csomag megszorításai komoly következményekkel járnak Battán, például emiatt kell az óvodákat összevonni egy szervezeti egységbe és bevezetni az eddig nem létező a bölcsődei térítési díjat. Arról nem beszélve, hogy nincs elég rendőr, a polgárőrök ingyen dolgoznak, az önkormányzat pedig alig győzi helyreállítani a vandalizmus miatti károkat.

Szóval Bóna Zoltán ne reménykedjen meg bizakodjon, hanem képviselje a választóit a főnökénél, Orbán Viktornál!

 

 Kiemelt képünk illusztráció.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.