Menő videón az új szigetszentmiklósi lézeres okoszebra

Menő videón az új szigetszentmiklósi lézeres okoszebra

Az új rendszer jelentősen csökkenti a balesetveszélyt a kockázatos gyalogos átkelőknél.

Korábban megírtuk: a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Penny Market előtti és a Gyári úti buszmegállónál található gyalogátkelők okoszebrákká alakultak át, amelyek lézerrel világítják meg a gyalogosok lábát, hogy az autósok jobban láthassák őket. Nagy János polgármester korábban azt nyilatkozta, hogy ezzel jelentősen csökken a balesetveszély ezeken a kockázatos részeken. A rendszer szintén nagy előnye, hogy telepítéséhez nem kell megbontani az útburkolatot, vagyis nem járt a forgalom korlátozásával.

És akkor a videó:

Ebből is látszik, hogy a szigetszentmiklósiak jól döntöttek októberben, amikor elzavarták a város korábbi fideszes vezetőit, és helyükre egy az emberekért dolgozó politikust választottak meg, Nagy János személyében.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.

  • 2020.10.20

A polgármester ismét részt vett a Dunatakarításon

Szigetszentmiklóson szombaton a hideg ellenére is több környezetvédő és sportkedvelő úgy gondolta, hogy hozzájárul a Kis-Duna takarításához, köztük Nagy János polgármester.