Nagy János: a szigetszentmiklósi összefogás példaértékű volt a vészhelyzetben

Nagy János: a szigetszentmiklósi összefogás példaértékű volt a vészhelyzetben

A polgármester megköszönte mindazok munkáját, akik éjt nappallá téve dolgoztak a szociális ellátás, a biztonság, a kommunikáció, vagy a szervezés területén.

Nagy János a Városi Galériában adott át elismerő oklevelet azoknak, akik a koronavírus-világjárvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején fáradhatatlan munkát végeztek. A hivatalosan 90 napig tartó időszakban az önkormányzat állt az irányító szerepkörében, de rengeteg civil, önkéntes, vállalkozók és természetesen a hivatali dolgozók is példás áldozatkészségről és együttműködési készségről tettek tanúbizonyságot.

Nagy János külön kiemelte azok munkáját, akik az idős polgárokat segítették a Buckától Lakihegyen át Felsőtagig. A polgármester háláját fejezte ki a város nevében, szerinte a szigetszentmiklósiak összefogása példaértékű volt. Hozzátette: reméli, hogy nem kerülünk ismételten hasonló kihívás elé.


Kiemelt képünk Szigetszentmiklós közösségi oldaláról származik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.

  • 2020.10.20

A polgármester ismét részt vett a Dunatakarításon

Szigetszentmiklóson szombaton a hideg ellenére is több környezetvédő és sportkedvelő úgy gondolta, hogy hozzájárul a Kis-Duna takarításához, köztük Nagy János polgármester.