Polgármester: 63 fő van karanténban Szigetszentmiklóson, 12-en betegek

Polgármester: 63 fő van karanténban Szigetszentmiklóson, 12-en betegek

Hétfői hivatalos adatok szerint összesen 63 személy van karanténban Szigetszentmiklóson, ebből 12 fő koronavírussal fertőzött beteg - közölte közösségi oldalán Nagy János városvezető.

A polgármester szinte minden nap közli a hivatalos számokat, ami nagy segítség lehet abban, hogy a szigetszentmiklósiak valós képet kapjanak a járvány terjedéséről. Ezek az információk ugyanis a közemberek számára nehezen elérhető, az EzaLényeg szerkesztősége például nem kapott tájékoztatást a kormányzati járványügyi forródróton.

Nagy János tájékoztatása szerint szeptember

  • 4-én 4 fő,
  • 5-én 7 fő,
  • 7-én pedig már 12 fő volt

a regisztrált COVID-betegek száma. Láthatjuk, hogy a járvány terjed, a kormányzat pedig nem tesz eleget, hogy megakadályozza ezt.

4 fertőzött van Szigetszentmiklóson! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Posted by Nagy János on Friday, September 4, 2020

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.

  • 2020.10.20

A polgármester ismét részt vett a Dunatakarításon

Szigetszentmiklóson szombaton a hideg ellenére is több környezetvédő és sportkedvelő úgy gondolta, hogy hozzájárul a Kis-Duna takarításához, köztük Nagy János polgármester.