Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

A találkozó megerősítette, hogy csak együtt tudunk hatékonyan fellépni a kormány önkormányzatokat sújtó lépéseivel szemben - írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Vendégeket fogadtunk ma a Városházán - írta meg közösségi oldalán Karácsony Gergely zöld főpolgármester. Folytatta: a szabad városok polgármesterei látogattak el hozzánk, mintegy 36 településvezető vagy alpolgármester.

Sokszínű csapat: baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, zöldek, függetlenek. Mégis sokkal több az, ami összeköt bennünket, mint ami elválaszt.
Karácsony Gergely szerint az októberi választás óta a szövetség sok ügyben lépett fel közösen, sokszor egyeztettek, és ami még fontosabb, hogy rengeteget tanulhattak egymástól.

A budapesti emberek és az ország érdekében dolgozó főpolgármester szerint az újabb személyes találkozó megerősítette azt a meggyőződését, hogy csak együtt lehet hatékonyan fellépni az Orbán-kormány önkormányzatokat sújtó brutális megszorításaival szemben.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.