Szűrik az lakókat és a dolgozókat az Idősek Otthonában Százhalombattán

Szűrik az lakókat és a dolgozókat az Idősek Otthonában Százhalombattán

58 bentlakó ellátottat és az intézmény 24 dolgozóját teszteltek a helyi önkormányzat által vásárolt gyorstesztekkel koronavírusra.

A Hírtükör beszámolója szerint az intézmény szeptember 8-ai zárása előtt döntés született a szűrés elvégzéséről - mondta el Török Sándor (ÉSZKE) alpolgármester. A politikus hozzátette: ez a bent lakók, a dolgozók és a város érdekében és védelmében szükséges.

Till Erika intézményvezető a lapnak elmondta: mindenki jól van, tünetmentes, de ha pozitív eredményt kapnak bármely kollégájuknál, neki azonnal tizennégy napos karanténba kell vonulnia, ha pedig egy lakó bizonyul fertőzöttnek, izolációs szobában kell elkülöníteni.

Az intézmény lakói 8-a óta nem hagyhatják el annak területét, látogatókat sem fogadhatnak.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.