Szűrik az lakókat és a dolgozókat az Idősek Otthonában Százhalombattán

Szűrik az lakókat és a dolgozókat az Idősek Otthonában Százhalombattán

58 bentlakó ellátottat és az intézmény 24 dolgozóját teszteltek a helyi önkormányzat által vásárolt gyorstesztekkel koronavírusra.

A Hírtükör beszámolója szerint az intézmény szeptember 8-ai zárása előtt döntés született a szűrés elvégzéséről - mondta el Török Sándor (ÉSZKE) alpolgármester. A politikus hozzátette: ez a bent lakók, a dolgozók és a város érdekében és védelmében szükséges.

Till Erika intézményvezető a lapnak elmondta: mindenki jól van, tünetmentes, de ha pozitív eredményt kapnak bármely kollégájuknál, neki azonnal tizennégy napos karanténba kell vonulnia, ha pedig egy lakó bizonyul fertőzöttnek, izolációs szobában kell elkülöníteni.

Az intézmény lakói 8-a óta nem hagyhatják el annak területét, látogatókat sem fogadhatnak.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Szigetszentmiklóson minden lakos megkapja a textilmaszkokat a képviselőjétől

Segít az önkormányzat, minden miklósi lakos textil védőmaszkot kap, amelyet az önkormányzati képviselők és segítőik visznek házhoz. Nagy János polgármester kéri, hogy használat előtt mossák ki a védőfelszereléseket.

  • 2020.09.25

Bóna Zoltán pofátlan cinizmusa: reménykedik, hogy Százhalombatta kitart

Bóna Zoltán jövőre havi 2,153 millió forintot keres majd, de reméli, hogy az önkormányzatot nem viselik meg a nehézségek.

  • 2020.09.25

Új sportcentrummal bővült Százhalombatta

Az egykori óvárosi Fáraó helyén hivatalosan is megnyitotta kapuját az Omega Sportcentrum - jelentette be Vezér Mihály polgármester.