Új sportcentrummal bővült Százhalombatta

Új sportcentrummal bővült Százhalombatta

Az egykori óvárosi Fáraó helyén hivatalosan is megnyitotta kapuját az Omega Sportcentrum - jelentette be Vezér Mihály polgármester.

A polgármester a Battaneten azt írta:

Bízom benne, hogy az Omega Sportcentrum a hét mindennapján a battai emberek életének részévé válik, a hazai és nemzetközi versenyek pedig öregbítik városunk hírnevét és vendégszeretetét. (...) sok sikert a működtetéshez és a közelgő hazai squash élet legfontosabb eseményéhez, a 32. Egyéni Országos Bajnoksághoz, amely szeptember 25–27. között kerül megrendezésre.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.