5 indok, amiért Bóna Zoltán érdemtelen a bizalmunkra

5 indok, amiért Bóna Zoltán érdemtelen a bizalmunkra

Elvárható lenne, hogy Bóna Zoltán ne reménykedjen meg bizakodjon, hanem képviselje a választóit a főnökénél, Orbán Viktornál! Persze nem ezt teszi, ezért nem méltó a bizalmunkra!

Cinikus - de mint az állat

Miután minden önkormányzatokat érintő megszorítást úgy megszavazott, mint a katonatiszt, képes volt elmenni Százhalombattára, hogy ott díszelegjen a felújított piac átadóján. Ráadásul volt pofája azt mondani, hogy a reményei szerint a nehézségek ellenére is fent tudja tartani a város a magas szintű intézményi infrastruktúrát és a rendezett városi környezetet.

Százhalombatta 1,1 milliárd szolidaritási adót és 80 millió forint gépjárműadót fizet be az államkasszába - lényegesen többet, mint korábban, ezt pedig Bóna is megszavazta.

Nem teketóriázik, ha a saját fizetése a tét

A Bóna Zoltán nevű fideszes csicska frakcióvezető-helyettesként fizetése nagyjából 2 153 220 forint lesz jövőre. Nem számít, hogy Magyarországot sosem látott válság sújtja a koronavírus-járvány miatt, a lényeg, hogy nekik legyen mit a tejbe aprítani.

A Fidesz és a KDNP képviselői megszavazták maguknak, hogy pofátlan fizetésemelést kapjanak.

Orbán parancsára Bármit megszavaz

Simán megszavazta a felhatalmazási törvényt is, a saját fizetésemelését is, az Orbán-csomag pofátlan megszorításait is. Orbán mondja neki, milyen gombot nyomjon, ő pedig nem gondolkodik, hanem lógó nyelvvel nyalja a gazda kezét és lábához dörgölőzik.

A Fidesz csicskái bármikor megszavaznak egy stadiont, miközben brutális összegeket vonnak el a magyar emberektől, nem gond, amíg nekik bőven jut lóvé!

Nem viszi túlzásba a képviselést

Mindössze 10 önálló indítványa volt 6 év alatt, és másokkal együtt is csupán 4-et jegyez a teológus végzettségű Bóna Zoltán. Mindezt 6 év alatt sikerült összehoznia parlamenti munkája során, vagyis nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem sok mindent kezdeményez a választókerülete lakóinak képviseletében. Sokkal inkább Orbán Viktornak csicskázik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.