Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Az önmagát nem közszereplőnek tartó felcsúti megamilliárdos és felesége már szét is költözött.

Véget ér az egyik legnagyobb közpénzvámpír házassága, aki nem közszereplő - és ezt az MTI jelenti be. Nagyon mai magyar groteszk.

Mivel képek nem készülhettek Pénztáros Lőrincről és leendő volt feleségéről, ezért a Népszava tudósítását kell magunk elé képzelnünk.

Szerda reggel befut egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedes a bíróság elé. Mészáros Kelemen Beatrix az, aki szintén nem közszereplő, csupán közpénz-szereplő.

Nem sokkal később Orbán pénztárcája, Lőrinc egy egész konvojjal érkezik, mint azt egy magánembernél szokás. Kérdezni sem lehet tőle, hiszen emberi pajzs védi őt, és a 270 milliárdos közpénzvagyon megosztásának módját is.

Ugyanakkor sejthető, hogy már régen készen van a vagyonmegosztás egésze. Ugyanis a leendő-volt feleség már nem is felcsúti kúriájukban lakik, hanem a XII. kerületben. Illetve elhagyta vezetőségi pozícióit is a Mészáros-birodalom majdnem egészében.

Szegénynek már csak két tévé van a nevén. Ja, persze nem két darab tévé-készülék, habár az átlag magyar lehet már ezzel is boldog lenne. Két csatorna: a Life és az Ozone Tv. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.