Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Balásy Gyula fideszes vállalkozó cégének forgalma tavaly 70,3 milliárd forintra nőtt, ami 18 milliárddal több mint 2018-ban. A tulajdonos 4 milliárd forintos osztalékot vesz ki a vállalatból.

Ez az a vállalat, amely 2018. óta gyakorlatilag minden kormányzati propagandára vonatkozó tendert megnyert, még fideszes konkurensei sincsenek. A cég 2013-ban még mindössze 800 ezer forint nyereséget termelt, míg a tavalyi évben majdnem 6 milliárdot. Balásy Gyula ezzel már majdnem olyan tehetséges cégvezető, mint Mészáros Lőrinc, akiről nemrég kiderült, hogy megszázszorozta cégének bevételeit.

via

A Balásy-cégbirodalom egyébként már a rendezvények irányába is kacsintgat, nem kizárólag sorosozós plakátokkal foglalkoznak. Nemrég derült ki, hogy a raktárkoncertek (hazai zenészeket megsegítő kormányzati csomag) lebonyolítását és reklámozását is a Balásy Gyula érdekeltségei közé tartozó Lounge Group-ra bízza a Fidesz-kormány.

Balásyról és a megbízásairól már több cikket is írtunk, ezeket ajánljuk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.