Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

A járvány nem érdekli a felcsúti miniszterelnököt, csak a migránsozós kamukampány céljai számítanak.

Ahogy mi is megírtuk, csődöt mondott a Fidesz-kormány járványkezelési stratégiája. Orbán Viktor szerint a halálozások számát kell alacsonyan tartani, ebben pedig csúnyán vesztésre állunk a vírussal szemben. Közben a Fidesz mintha a problémával sem lenne tisztában. Fölösleges és értelmetlen dolgokra költenek el egész vagyonokat, a védekezéssel viszont nem foglalkoznak.

Dől a pénz a határhoz!

Ebben a nehéz helyzetben valamiért a „rendkívüli migrációs nyomás” kezelése a legfontosabb a vámpírkormánynak. Már áprilisban is küldtek erre a célra plusz 30 milliárd forintot. Most ezt is megfejelték újabb 6,6 milliárd forinttal. Pedig ahogy a Népszava is megírta, a határhoz érkezők száma nagyon messze van attól, hogy egyáltalán nyomásnak lehessen nevezni.

Inkább ingyen tesztekre költenének ekkora összegeket. Akkor lenne valós képük arról, hogy hányan fertőződtek már meg az országban. Ez is bizonyítja, hogy a Fidesznek fontosabbak a saját kampánycéljai, mint a magyar emberek élete!

Komolyan ez most a legfontosabb? Amikor a koronavírus miatt naponta több tucat ember hal meg, és ezrek veszítik el a munkájukat? Felháborító!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.26

Iszonyatos pénzekből utazgat Orbán külföldre

A tisztességes magyar emberek megbecsülésére sajnálja, saját utazgatásaira szórja a pénzt a felcsúti miniszterelnök.

  • 2020.10.26

A rendőrség sunnyog: nem mondják meg mennyiért helikoptereztek a fideszesek

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az ORFK részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.