Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Orbán szerint a teszt ára reális, az MSZP egészen másként gondolja. 

Orbán egészen elképesztő módon akart megvezetni minket. Úgy tálalja a tesztek "hatósági árszabását," mintha azzal könnyítene az életünkön, holott épp lehetőséget biztosít arra a tesztek haszonélvezőinek, hogy közel húszezer forintot húzzanak le rólunk, ha szeretnénk megtudni a koronavírus-státuszunkat. Tóth Bertalan az MSZP elnöke ingyenes teszteket követel.

Orbán Viktor tegnap bejelentette: 19.500 forintban állapítja meg a kormány a koronavírus-teszt hatósági árát.

Azt azonban „elfelejtette” bejelenteni Tóth Bertalan szerint, hogy a kormány fedezné a teszteket a válságkezelő alapból, holott a járvány terjedésének mérséklésére még az Európai Uniótól is kaptunk pénzt.
Az, aki nem tudott 30-40 ezer forintot adni egy tesztért, az nem fog tudni 19.500-at sem megfizetni. Megint a kevésbé tehetőseket, az elesetteket sújtja a kormány - véli az MSZP elnöke.

A teszt, és a koronavírus-járvány terjedésének felderítése nem lehet biznisz kérdése. A Magyar Szocialista Párt ingyen teszteket követel! A kormánynál megvan ennek a fedezete a magyar adófizetők pénzéből és az EU válságkezelési alapjából!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.26

A rendőrség sunnyog: nem mondják meg mennyiért helikoptereztek a fideszesek

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az ORFK részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.