5 fideszes mondat, amitől neked is ökölbe szorul a kezed

5 fideszes mondat, amitől neked is ökölbe szorul a kezed

Összegyűjtöttük azokat a kijelentéseket, amik legjobban megmutatják a Fidesz romlottságát és gátlástalanságát.

1. Akinek nincs semmije, az annyit is ér:

Ezt még Hódmezővásárhely polgármestereként mondta Lázár János. Ennél egyszerűbben nem is fejthette volna ki a lenézését és megvetését a szegény emberek irányába. Pedig vezető politikusként éppen azon kellett volna dolgoznia, hogy a nehéz sorsú embereken segítsen. A zsebét persze jól teletömte miniszterként. Undorító alak!

2. Meg lehet élni 47 ezer forintból:

De nem csak simán lenézik a szegényeket. Fogalmuk sincs a napi magyar valóságról. Erről árulkodik ez a mondat, amit Matolcsy György mondott még 2012-ben. Szerinte, ha szerényen is, de meg lehet élni a közmunkás bérből. Ami még borzasztóbb, hogy később Zsiga Marcell és Pintér Sándor is ráerősített az állításra. Ők is kivitelezhetőnek tartják, hogy egy hónapig éljen valaki ebből a megalázó összegből, holott ők naponta többet keresnek ennél. Felháborító!

3. Áramra éjszaka is szükség van:

Paks 2 építéséről szóló vitában különösen magas szintű ostobaságról tett tanúbizonyságot L. Simon László. Azt találta mondani, hogy azért nem jelentenek megoldást a naperőművek, mert áramra éjszaka is szükség van. A Fidesz-csicska képviselő vagy ennyire ostoba, vagy csak muszájból akart ellent mondani, és ezt az égbekiáltó ökörséget sikerült kimondania, totálisan lenézve ezzel a magyar embereket.

4. Nőügyekkel nem foglalkozom:

Mondta a felcsúti miniszterelnök, amikor Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet leváltották. A sajtó csak az okát szerette volna megtudni a változásnak. De ő nemhogy értelmes választ nem adott, de azt is világossá tette rögtön, hogy lenézi a nőket. Nem ez volt az első alkalom. Még 2015-ben úgy magyarázta a nők hiányát a Fidesz-kormányban, hogy nehezebben bírják a támadásokat. Bár szerintünk egyszerűen csak a sötét középkorban él a Fidesz első embere!

5. Csak:

Rogán Antal kifelejtett néhány házat a vagyonnyilatkozatából, amiket csak utólag írt bele. Ekkor az újságírók rákérdeztek Selmeczi Gabriella kormányszóvivőnél, hogy ez megfelelő eljárás lett volna-e egy szintén támadott szocialista politikus esetében, akiknek nem szerepelt minden vagyona a nyilatkozatában. A kormányszóvivő erre elutasítóan válaszolt, pedig a két eset teljesen azonos. Az indoklása pedig annyi volt, hogy: CSAK! Ennél jobban semmi sem írja le a Fidesz pofátlanságát. Nekik nem kell betartaniuk a szabályokat. Bármit megtehetnek, és meg sem kell indokolniuk. Undorító vámpírok!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben

Remegő lábbal menekülnek a csicskák a vereség elől. Mutatjuk az öt leggyávább fideszes nagyágyút.

  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.

  • 2020.10.14

A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról is tud, akik egészen biztosan és igazoltan koronavírus-fertőzés miatt haltak meg. Orbán nem védi meg a pedagógusokat, neki másra kell a pénz, például a csicskautánpótlásra és stadionokra.