Határidő előtt átadták a Massányi út utolsó szakaszát Szigetszentmiklóson

Határidő előtt átadták a Massányi út utolsó szakaszát Szigetszentmiklóson

Az iskolakezdésre szerette volna Nagy János polgármester, ha visszaadhatja a városnak az utat, idő előtt sikerült befejezni!

Ma Magyarországon ritkán látunk olyan közberuházást, ami időben elkészül, sok helyen a néhány hónapos csúszással átadott útépítést is megünneplik. Szigetszentmiklóson tavaly óta másként mennek a dolgok: a város Nagy János polgármesternek köszönhetően épül-szépül, az esetleges problémákat pedig nem a szőnyeg alá seprik, hanem megoldják.

A polgármester közösségi oldalán azt írta:

határidő előtt átadtuk a Massányi út utolsó szakaszát. Mától a lakosság forgalomkorlátozás nélkül használhatja a Massányi utat. Igyekeztünk, hogy az iskolakezdés előtt elkészüljön. Sikerült. Köszönöm a türelmüket!

Nagy János polgármester nemcsak szalagokat vág át, ahogy a fideszeseknél szokás. Szigetszentmiklós vezetője nem ugrik félre a problémák elől, hanem azt a munkát is elvégzi, ami az elődjeinek túl büdös volt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.