Ifiházat hozna létre a szigetszentmiklósiaknak Nagy János

Ifiházat hozna létre a szigetszentmiklósiaknak Nagy János

Egyre komolyabb problémaként merül fel Szigetszentmiklóson, hogy a fiatalok nem tudnak hová menni szórakozni, ezért az utcán múlatják az időt, ami sok lakót zavar. A polgármester megoldást keres, és úgy néz ki, talált is.

Kispesti példa alapján hozna létre ifjúsági házat a sikeres szigetszentmiklósi polgármester, az egy évvel ezelőtt az összefogás színeiben megválasztott Nagy János.

Számos helyi lakos problémaként éli meg, hogy sok fiatal jobb híján a közterületeket használja szórakozásra. Az állapot egyre kevésbé tolerálható, a hangoskodás és szemetelés sokakat jogosan zavar - és ez felmerült a legutóbbi polgármesteri élő bejelentkezésben is.

Nagy János kifejtette, hogy az önkormányzat ifjúsági ház létrehozását tervezi, amihez Kispest szolgáltatja a példát, ahol ez az intézmény már egy ideje sikerrel működik. Szerencsére Szigetszentmiklósnak olyan vezetője van, aki valóban törődik a lakosok igényeivel és képviseli az érdekeiket.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Szépen halad programja megvalósításával Nagy János

Egy év alatt nem lehet mindent megoldani, de nagyot léptünk előre, például az esővízzel kapcsolatos problémák jelentős részét megoldottuk és ezt a munkát folytatjuk - mondta el Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János.

  • 2020.10.22

Elkészült a felújítás: ma adják át a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.21

Végre rendezik a Bucka-tó környékét Szigetszentmiklóson

Parkosítják a Bucka-tó környékét a rekultiváció után, ezzel évtizedes adósságot törleszt Szigetszentmiklós - derült ki a heti polgármesteri online fogadóórán.