Mit venne egy miklósi, mártoni, battai vagy csépi lakos Koncz kampánypénzéből?

Mit venne egy miklósi, mártoni, battai vagy csépi lakos Koncz kampánypénzéből?

5,5 millió forint nem kevés, sokunk életét meg tudná változtatni egy ekkora összeg. A frissen megválasztott Fidesz-csicska csak közösségi médiás hirdetésekre költött el ennyit.

Az EzaLényeg is megírta, micsoda összegeket költött a Vámpírkormány arra, hogy csicskásuk nyerje az időközi választást a Borsodi 6-os körzetben.

Elvileg mindössze 5,4 millió forintot költhetne egy jelölt a kampányában. Összesen mindenre maximum ennyit. Orbán Koncz Zsófia csak a Facebookon 5,5 milliót költött el. Ezen kívül az egész körzet tele volt plakátolva a képével. Nem volt olyan villanyoszlop, amin ne ő lengedezett volna.

Nem is beszélve a választási krumpliról meg az ingyen osztogatott laptopokról, megvásárolt celebekről.

De mire költené ezt 5,5 millió forintot egy miklósi vagy épp battai ember?

Persze akkor, ha a Vámpírkormány nem lopná szét az országot, hogy utána a csicskáknak meg a haveroknak osztogassa szét azt, amit még nem tettek zsebre a Fideszmaffia tetején ülő nagykutyák. Magyarul, ha normálisan működne az ország, és nem hatalommániás tolvajok uralkodnának rajtunk.

Te mit vennél Balogh Zsófi facebookra költött 5 millájából?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.