Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

A szórakozóhelyek bezárása nem fogja megállítania vírust este 11-kor – mondja a Momentum alelnöke.

Tegnap újabb intézkedéseket jelentett be a Fidesz-kormány a koronavírus-járvány miatt. Többek között elrendelték az összes szórakozóhely bezárást este 11-kor. Ez már a sokadik értelmezhetetlen intézkedés, ami kipattan Orbán Viktor fejéből. Persze a szuperkupa meccset nyugodtan meg lehet tartani 20 ezer nézővel.

Ha lopni lehetne a vírust, meg lennénk mentve!

Orosz Anna most Facebook-posztban reagált a felcsúti miniszterelnök bejelentésére. Az ellenzéki politikus szerint csak fölösleges pótcselekvés, amit Orbán Viktor művel a járványkezelési intézkedésekkel. A Momentum alelnöke alternatív víruskezelési javaslatokat is tett a vámpír miniszterelnöknek:

Alternatívaként javaslom, hogy tekintsen nemzeti vagyonként vagy független médiaként a vírusra, így biztos sikerül gyorsabban felszámolni azt. Esetleg írassa a vírust valamelyik oligarchája nevére és tegye jachtra valahol az Adrián.

Értelmetlen intézkedések, folyamatos lopás és luxusrongyrázás – ennyit tud felmutatni a Fidesz járványkezelés címszó alatt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.26

Iszonyatos pénzekből utazgat Orbán külföldre

A tisztességes magyar emberek megbecsülésére sajnálja, saját utazgatásaira szórja a pénzt a felcsúti miniszterelnök.

  • 2020.10.26

A rendőrség sunnyog: nem mondják meg mennyiért helikoptereztek a fideszesek

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az ORFK részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.